Over ons

Timmer- & klusbedrijf / Houthandel Brinksma is een jong en dynamisch bedrijf wat veel expertise in huis heeft. Wij zijn een kleinschalig bedrijf wat in 2008 is gestart en is uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf. Het voordeel voor u is dat wij een breed scala aan timmer- en kluswerkzaamheden kunnen aanbieden. Als timmer- en klusbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren.

Timmer- & klusbedrijf / Houthandel Brinksma staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. Het werk dat word afgeleverd is van uitstekende kwaliteit.

Timmer- & klusbedrijf / Houthandel Brinksma is vanaf 2016 ook de nieuwe Houthandel voor u ! Wij zijn de houthandel voor al uw soorten hout, van balkhout tot plaatmateriaal en van onbehandeld tot geïmpregnererd hout, u kunt het allemaal bij ons vinden. Tegen de scherpste prijzen ! Ook kunnen de materialen tegen een redelijke vergoeding op maat worden gemaakt. Heeft u advies nodig of vragen over onze bezorging of over onze producten ? Wij staan u graag te woord.